unknown
  • -131,01 lei

Cos multifunctional extensibil 202200153

231,00 lei
99,99 lei Economiseste 131,01 lei
Cu TVA Livrare: 3 - 5 zile
Disponibilitate:  In stoc
Cantitate

tbi tbi

 


Gata cu acumularile de apa de pe blaturile din bucatarie atunci cand va uscati vasele cu noul suport ajustabil si care va permite sa va reorganizati complet configuratia de vase din bucatarie. Acest suport de vase reglabil poate tine un numar mare de vase peste chiuveta.


 


Roll-Up


Fluxul de aer creat favorizeaza o uscare mai rapida - Apa se scurge de pe vase sau alimente direct in chiuveta - Fara tavi suplimentare de colectare apa sau prosoape bucatarie murdare.

USCARE RAPIDA !
  USCARE%20RAPIDA.jpg
FRUCTE%20si%20LEGUME.jpg   Nu numai ca acest produs este utilizat pe scara larga pentru scurgerea vaselor, dar poate fi folosit si pentru clatirea si scurgerea fructelor sau legumelor. Spalati - clatiti - asezati fructele si legumele pentru servire. Dezghetati alimentele congelate.

FRUCTE, LEGUME SI MAI MULTE !
Economisiti spatiu valoros pe blat - Organizator excelent pentru chiuveta de bucatarie - Se poate extinde sau ajusta convenabil pentru a se potrivi cu dimensiunea chiuvetei dvs. si se aseaza stabil peste aceasta.

ERGONOMIC !
  ERGONOMIC.jpg
PROIECTARE%20DURABILA.jpg   Realizat in siguranta 100% din otel inoxidabil si polipropilena (PP) alimentara, non-toxic, fara Bisfenol A, fara miros - Usor de curatat - Sistem blocare pe dimensiunea dorita - Dimensiune: 30 - 44x21,5x9cm - Greutate: 410g

PROIECTARE DURABILA !

Pyramis
866 Produse

Informatii despre produs

Culoare
Gri
tip finisaj
lucios
tip material
Inox si polipropilena
alte caracteristici
Potrivit pentru toate chiuvete de bucatarie de dimensiuni standard
dimensiune
30 - 44x21.5x9cm

No comment at this time.

You Must Login To Review