unknown

Cuptor Electric Pyramis 60IN 6080

3.120,90 lei
Cu TVA Livrare: 3 - 5 zile
Disponibilitate:  Produs disponibil pentru comenzi
Cantitate

tbi tbi

Credit module tbi bank 3.3.2

177.22 Lei x 24 rate

Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii de a selecta multiple functii de gatire, cuptoarele Pyramis asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice nominalizeaza cuptoarele Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru gatirea alimentelor in bucatarie. Cuptoarele electrice asigura o gatire perfecta si un consum redus de energie, in plus, sunt foarte usor de utilizat. Folosind un cuptor electric Pyramis poti uita de surprizele neplacute si vei putea savura cu bucurie preparatele tale preferate alaturi de cei dragi.


true_fan.jpg True Fan. Prin folosirea ventilatorului beneficiati de o mai buna circulatie a aerului fierbinte, astfel incat temperaturile setate se ating mai usor, economisind energie. Timpul petrecut la gatirea mai multor preparate pe diferite nivele ale cuptorului acum este acelasi ca si gatitul unui singur preparat.
clasa_a.jpg Clasa A. Majoritatea cuptoarelor Pyramis au un consum redus, beneficiind de clasa A de eficienta energetica.
digital.jpg Comenzi digitale. Utilizarea tehnologiei digitale reprezinta un pas major in termeni de design, introduce inovatia in segmentul traditional al bucatariei si ofera posibilitati extinse in materie de performanta si usurinta in utilizarea de zi cu zi.
automat.jpg Programare Digitala Automata. Va permite sa setati cuptorul sa se opreasca automat. Cuptorul este prevazut cu un ceas, temporizator, blocaj de siguranta si permite setarea timpilor de pornire si oprire ale procesului de gatit.
electric.jpg Electric. Cuptoarele electrice multifunctionale asigura un gatit perfect cu un consum redus de energie electrica si sunt foarte usor de utilizat.
sticla_interioara.jpg Sticla interioara.Usile cu strat dublu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Stratul interior al usii este in totalitate din sticla si poate fi demontat si curatat cu usurinta.
Oven_Cooling.jpg Ventilator tangential de racire.Cuptorul este prevazut cu un sistem care raceste partile exterioare ale acestuia, asigurand o utilizare in deplina siguranta.

Functii


traditional_cook.jpg Gatit traditional. Caldura este emisa de rezistenta inferioare si superioara. Functia ideala pentru pregatirea carnii, a painii sau a diferitelor produse de patiserie si pentru pizza.
lower.jpg Incalzire inferioara. Caldura este emisa de rezistenta din partea inferioara a cuptorului. Functie potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta, care necesita caldura din partea inferioara, fara a fi rumenite sau pentru incalzire.
upper.jpg Incalzire superioara. Caldura este emisa de rezistenta din partea superioara a cuptorului. Functie potrivita pentru incalzirea alimentelor sau pentru rumenire.
grill.jpg Grill. Caldura este emisa in partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a praji carne sau paine.
Grill_fan.jpg Grill asistat de ventilator. Caldura emisa de rezistenta superioara a cuptorului este distribuita uniform de ventilator. Ideal pentru rumenirea carnii de pui sau a pestelui.
grill_upper.jpg Grill si incalzire superioara. Caldura este emisa in totalitate in superioara a cuptorului, unde puterea rezistentei superioare este dublata de grill. Functie este ideala pentru a praji cantitati mai mari de care, care necesita o temperatura ridicata.
traditional_cook_fan.jpg Gatit traditional asistat de ventilator. Caldura emisa de rezistenta inferioare si superioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie ideala pentru un gatit rapid si uniform.
low_circ_fan.jpg Incalzire inferioara si convectie fortata. Caldura emisa de rezistenta inferioara este distribuita uniform de catre ventilator, iar rezistenta circulara confera un surplus de putere, care permite gatirea mult mai rapida a alimentelor.
forced_convec.jpg Convectie fortata. Caldura emisa de rezistenta circular (din spatele cavitatii cuptorului) este distribuita uniform de catre ventilator. Utilizand aceasta functie puteti gati simultan pe diferite nivele ale cuptorului si diferite tipuri de alimente.
defrost.jpg Decongelare. Utilizarea functiei permite decongelarea delicata a alimentelor inghetate, fara ca stratul superior al acestora sa fie afectat si mult mai rapida decat la temperatura ambientala. Ventilatorul circula in jurul alimentelor aerul putin incalzit, astfel alimentele se dezgheata rapid si fara a pierde din elementele nutritive.
keep_warm_80.jpg Mentinere la cald. In functie de modelul de cuptor, sunt active rezistenta inferioara si superioara sau rezistenta inferioara si ventilatorul. Functia se utilizeaza pentru mentinerea la cald, pana la servire, a alimentelor deja gatite sau pentru prepararea iaurtului.

Pyramis

Informatii despre produs

dimensiune totala (mm)
600
tip material
Sticla neagra & Inox
garantie
2 ani
instalare
Incorporabil
clasa energetica
A
tip control
touch control
tratament anti pata
da
afisaj
LCD
usa cuptor
2 straturi de sticla
sticla interioara usa
detasabila
finisaj interior
email
volum (lt)
60
numar functii totale
11
consum normat convectie normala
0.68kW/h
ventilatie tangentiala
da
convectie fortata
da
decongelare
da
ghidaje telescopice
Optional
ghidaje laterale
da
blocaj de siguranta
da
timer
da
tip timer
Electronic automat cu oprirea functionarii
ceas
digital
fisa tehnica
Pentru informatii detailate deschide documentul PDF de sub imaginea produsului
provenienta
Europa

No comment at this time.

You Must Login To Review