Saltea Abbraccio

Saltea Abbraccio

3.239,10 RON
cu TVA
Timp de livrare: Livrare: 6 - 12 Saptamani
Dimensiune
Cantitate

    Disponibilitate:   Produs disponibil pentru comenzi

Abbraccio este o saltea moale cu un nucleu alcătuit din două tipuri de spumă - Elioform, ce oferă stabilitate și suport ortopedic și Aquabreeze. 


Spuma Aquabreeze este un material flexibil și incredibil de confortabil, creat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare în care se folosește apă.  Datorită structurii sale cu celule deschise și elasticității de lungă durată, permite un flux constant de aer și oferă confort prin senzația de moliciune și răcoare pe tot parcursul nopții.

Fibrele moi Memosoft și Super Soft încorporate în saltea oferă o senzație de învăluire ușoară a corpului, ce aduce cu sine un sentiment de relaxare totală.


Materialul textil este tratat antibacterian și este fabricat din material respirabil ce nu permite reținerea prafului și umezelii. Acest material este delicat și moale la atingere.


Magniflex deține primul brevet din lume pentru ambalarea în vid și sub formă de rulou a saltelelor. Cu ajutorul tehnologiei de ambalare prin presare și vidare, volumul saltelelor este redus cu până la 90% și astfel scade combustibilul folosit și emisiile de CO2 eliberate în timpul transportului.


Astfel, pe lângă un mediu extrem de igienic pentru depozitarea saltelelor, garantăm și un transport economic oferind o grijă specială pentru mediu.


Garanție pe viață


Livrare rapidă gratuită


Preț pentru dimensiune non-standard 1995 lei/mp

Magniflex
MGN-160

Produse asemanatoare

(16 other products in the same category)

Reviews

Nu sunt momentan recenzii pentru acest produs.

Write your review

Saltea Abbraccio

Write your review